Hodnocení obchodu

4,9 44 hodnocení
5
40x
4
2x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LN Avatar autora Láďa Nedbal | 12.5.2021
Dodání z obchodu naprostá spokojenost jen na zpožděné šroubky k blatníku o den déle a ještě Vás rozmazlují drobnými dárečky
J Avatar autora JAN | 3.5.2021
S obchodem jsem velice spokojen,super domluva i rychle dodání,dekuji
DK Avatar autora Dominik Koval | 30.4.2021
Všechno v pořádku, rychlé dodání a bezproblémová komunikace.
V Avatar autora Vojtěch N. | 29.4.2021
Vše proběhlo v pořádku. Doporučuji.
JR Avatar autora Jiří Ratajcik | 28.4.2021
vyborny...pekna krabicka mi k nákupu aprisla
K Avatar autora Karel | 1.4.2021
Panové ví, co dělají, komunikace před i po nákupu perfektní, jsou velmi nápomocní. Profesionální jednání, obchod určitě doporučuji!
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 1.4.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
T Avatar autora Tomáš D. | 30.3.2021
Spokojenost na 100%
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 30.3.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
D Avatar autora David | 29.3.2021
Super zkušenost, jak se servisem a rychlým zaucenim, tak s jízdou na Euc!
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 30.3.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
T Avatar autora Toník | 26.3.2021
Vše proběhlo v pořádku, děkujeme...
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 30.3.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
T Avatar autora Tomas | 12.3.2021
Jsem spokojeny, vse probehlo ok. Diky
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 30.3.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
MP Avatar autora miloslav paták | 11.3.2021
je vidět, že se jedná o profíky
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 11.3.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
JP Avatar autora Jiri Peterka | 5.3.2021
prijemna obsluha
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 11.3.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
P Avatar autora Petra | 23.2.2021
Přišlo mi skutečně to co jsem objednala a v krátké době i s praktickým dárkem. Dřív jsem nakupovala jinde a bylo to hrozný (jiné zboží a těžká komunikace s obchodem). Doporučuji a vím že se na ekolku vrátím.
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 23.2.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
N Avatar autora Nina | 18.2.2021
Skvělá, rychlá komunikace při vyřízení objednávky.Dva milé dárečky při převzetí. Helma super a za bezkonkurenční cenu.
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 19.2.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Avatar autora | 6.2.2021
Nejlepší cena, rychlost dodání, dárek ke zboží zdarma
JH Avatar autora Jan Havel | 26.1.2021
Velmi. Vše ok.
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 26.1.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
LH Avatar autora Lukáš Hájek | 25.1.2021
Rychlé jednání a super znalosti. Dárky k objednávce. Určitě mohu jen doporučit. Danča Hájková s.r.o
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 25.1.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Avatar autora | 19.1.2021
+ rychlost
+ znalosti
+ ochota pomoci
+ dárky k objednávce

G Avatar autora Gábi | 18.12.2020
Oceňuji rychlost dodání zboží
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 19.12.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
M Avatar autora Martin | 16.12.2020
Vse super, vsechny dotazy zodpovezeny, vse vyrizeno ke spokojenosti. Jen bycj doporucil vic zapracovat na eshopu, relevantni fotky a aktualni popisky. Jinak Veteran Sherman je paradni i pro novacka, jen to chce navysovat limit rychlosti postupne a davat pozor :) doufam, ze se nase komunita rozroste at je s kym jezdit, pritelkyne na kole nestiha :D
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 19.12.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Nahoru
44 položek celkem