Hodnocení obchodu

4,8 32 hodnocení
5
28x
4
2x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra | 23.2.2021
Přišlo mi skutečně to co jsem objednala a v krátké době i s praktickým dárkem. Dřív jsem nakupovala jinde a bylo to hrozný (jiné zboží a těžká komunikace s obchodem). Doporučuji a vím že se na ekolku vrátím.
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 23.2.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
N Avatar autora Nina | 18.2.2021
Skvělá, rychlá komunikace při vyřízení objednávky.Dva milé dárečky při převzetí. Helma super a za bezkonkurenční cenu.
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 19.2.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Avatar autora | 6.2.2021
Nejlepší cena, rychlost dodání, dárek ke zboží zdarma
JH Avatar autora Jan Havel | 26.1.2021
Velmi. Vše ok.
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 26.1.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
LH Avatar autora Lukáš Hájek | 25.1.2021
Rychlé jednání a super znalosti. Dárky k objednávce. Určitě mohu jen doporučit. Danča Hájková s.r.o
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 25.1.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Avatar autora | 19.1.2021
+ rychlost
+ znalosti
+ ochota pomoci
+ dárky k objednávce

G Avatar autora Gábi | 18.12.2020
Oceňuji rychlost dodání zboží
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 19.12.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
M Avatar autora Martin | 16.12.2020
Vse super, vsechny dotazy zodpovezeny, vse vyrizeno ke spokojenosti. Jen bycj doporucil vic zapracovat na eshopu, relevantni fotky a aktualni popisky. Jinak Veteran Sherman je paradni i pro novacka, jen to chce navysovat limit rychlosti postupne a davat pozor :) doufam, ze se nase komunita rozroste at je s kym jezdit, pritelkyne na kole nestiha :D
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 19.12.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Avatar autora | 15.12.2020
Dodávka byla rychlá v pořádku. Nedostatkem je dodání bez návodu k obsluze a pokyny k správnému použití. Kafor.
J Avatar autora Jan | 14.12.2020
Super obchod
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 14.12.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Avatar autora | 8.12.2020
+ Prodejce rozumí tomu, co prodává, dokáže dobře poradit
+ Výborná a rychlá komunikace

Avatar autora | 29.10.2020
Tento e-shop DOPORUČUJI !!!. Rychlost vyřízení objednávky a doručení zboží naprosto perfektní. Kvalitní zboží.
Avatar autora | 27.10.2020
+ nabízené služby (zápůjčky, servis...)
+ nadšenci a fandové EUC
+ přijatelné ceny
+ komunikace
- asi jen trochu z ruky

M Avatar autora Miko | 19.10.2020
Baví je to, podporují vznikající komunitu EUC (nejen slovy), mladí ochotní lidé s nápady (půjčení, servis...). Držím palce a těším se na další společnou jízdu!
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 19.10.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
JJ Avatar autora Jiří Junek | 2.10.2020
Ochotní,skvělý přístup. Asi je to baví ????
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 6.10.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
KN Avatar autora Karel Nekut | 29.9.2020
Ochota, rychlost, velká nabídka skvělejch věcí.
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 30.9.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
MD Avatar autora Miroslav Dostál | 21.9.2020
Do ry výběr, chlapi jsou moc ochotni pomůžou při vyzkouseni, poradí, vše ukážou. Dokonce přijeli i když měli volno
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 21.9.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
V Avatar autora Vladi | 16.9.2020
SUPER obchod! paradna ponuka produktov, kvalitna podpora, ludsky pristup. Urcite odporucam na 100% :)
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 16.9.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
MZ Avatar autora Milan Záveský | 10.9.2020
Naprostá spokojenost, ve středu večer objednáno a v pátek dopoledne jednokolka dorazila.
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 15.9.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
V Avatar autora Vladi | 27.8.2020
Mimoriadne kvalitne veci, ludsky pristup! :)
E Avatar autora ekolka.cz (Administrátor) 15.9.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Nahoru
32 položek celkem